Priznanje za najbolji sajt

Izvor “Reč Naroda” 04-8-15

U bilioteci „Srboljub Mitić“ u Malom Crniću, na svečanom sku pu kome su prisustvovali čelni ljudi opštine Malo Crniće: Dragan Mitić, predsednik; Goranka Stević, predsednik Skupštine; Toplica Đorđević, pomoćnik predsednika, najaktivniji čitaoci u proteklih par godina, predsednika UO Antileta Živković; Beba Stanković, direktor Narodne biblioteke „Ilija M. Petrović i potpredsednik Bibliotekarskog društva Srbije; Mirko Marković iz Beograda, koji je obavljao niz značajnih funkcija vezanih za bibliotečko-informacionu delatnost i književnost, uručio je PLAKETU WEV BIBLIOTEKA 2015. Zorki Stojanović, direktoru malocrnićke biblioteke.
Digitalna biblioteka godine„…Na osnovu rezultata u razvoju nastupa na Internetu web aplikacijom biblioteke – www.bsmmc.org – i trajnom zaživljavanju u virtualnoj sva- kodnevici globalne i lokalne zajednice u 2015-oj godini Internet klub je dodelio PLAKETU WEB BIBLIOTEKA 2015. Biblioteci- SRBOLJUB MITIĆ – Malo Crniće.
Zorka Stojanović se zahvali la rekavši da se raduje ovom laskavom i visokom priznanju, koje ujedno predstavlja priznanje za njen dosadašnji rad, ali i veliku obavezu da se još ozbiljnije radi na digitalizaciji knjiga i sajta biblioteke.