Premijera predstave “Pozorište u palanci”

[su_youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=PHZq8NfnBTI&list=UUZ181H6Y9XPzXGp3-0ncZTA&feature=share&index=3″ width=”300″ height=”240″ responsive=”no”]

   „ ПОЗОРИШТЕ У ПАЛАНЦИ“- УБЕДЉИВО ОСТВАРЕЊЕ

             ОАП  „Бранислав Нушић“ Мало Црниће

 У свету позоришта, ништа није случајно. Све се ради природно, неусиљено, надахнуто и  мукотрпано, на крају буде  резултат. Вечерас смо присуствовали успелом остварењу аматера из Малог Црнића.

ОАП „Бранислав Нушић“ из Малог Црнића, вечерас одигрло премијеру позоришне представе, „Позориште у Паланци, “(илити Мајмум и тагичар), аутора Радослава Златана Дорића, познатог драмског писца и редитеља из Београда, а  у режији професионалног глумца и редитеља Дејана Цицмиловића из Београда.  У препуној ФЕДРАС-овој  сали, заблистао је уходан и талентовани позоришни ансамбл аматера из Малог Црнића. У свом сјајном наступу, показали су  сву раскош  свог талента и богаство енергије коју су овог пута донели на нов и оригиналан начин. Иако захтевна представа је одиграна са великом убедљивошћу и еланом,  а чести аплаузи су најбољи барометар вредности за публику.

Премијери  су поред руководиоца општине Мало Црниће, на челу са прдседником општине Драганом Митићем, присуствовали и  бројни гости из култирних Центара Браничевског и Подунавског округа, као и представници Аматерских позоришта из Петровца, Костолца, Пожаревца, В.Плане С. Паланке и Раче.

Организатор представе је Центар за културу општине Мало Црниће, а продуцент Општина Мало Црниће.

Организатор културних програма у

Центру за културу Мало Црниће

Бебица Миловановић