Humanitarni koncert

Humanitarni koncert

Požarevljanka koja ima zavidnu internacionalnu karijeru, rešila je da u saradnji sa Unijom za poljoprivredu i preduzetništvo opštine Malo Crniće ovom koncertu da i humanitarni karakter. Sav prihod odlazi u prilog porodici Petković iz Kličevca, koja je sa teritorije grada Požarevca, kao i porodici Smilje Ilić iz Kališta i porodici Stanković odnosno dvojici braće Vladimiru i Veljku iz Toponice, deci koja napuštaju hraniteljsku porodicu.

Humanitarni koncert Sam koncert bio je fenomenalan i to je nedvosmislen utisak svih onih koji su bili prisutni u Sali, pa i onih koji nisu inače ljubitelji klasične muzike. Za njih je Gabrijela u repertoar uvrstila i opersko izvođenje domaćih i stranih popularnih pesama uz pratnju akustičnog ansambla „Notta Serbica“.

Pored predstavnika javnog i kulturnog života grada Požarevca i opštine Malo Crniće, koncertu je prisustvovala i Veronika Senjukova treći sekretar i šef Konzularnog odeljenja ambasade Republike Češke, zemlji gde je Gabrijela prava zvezda.

Mnoge organizacije i ustanove su organizovano kupovale ulaznice za svoje članove, a zanimljivo je da je to učinio i klub navijača Crvene Zvezde.

Ovoga puta nisu navijali, ali su se zajedno sa svima u sali uverili u fenomenalan glas Gabrijele Ubavić.

Izvor: Ebranicevo

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *